میرنیوز

گوشت مرغ

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : گوشت مرغ

گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت

گوشت و مرغ یخ زده را چه زمانی باید پخت
2023-06-17T07:00:46+03:30
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.

امنیت و سلامت گوشت و مرغ کشور ارتقا می‌یابد

امنیت و سلامت گوشت و مرغ کشور ارتقا می‌یابد
2022-07-13T16:16:51+04:30
ستاد توسعه زیست فناوری درصدد است ۵ اقدام ملی در صدد افزایش امنیت و سلامت گوشت و مرغ را اجرایی کند.

تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل می شود

تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل می شود
2022-07-06T11:44:34+04:30
محققان سنگاپوری یک فناوری جدید پردازش طیور ابداع کرده‌اند که دورریز مرغ و جوجه را به صفر می‌رساند تا از این طریق تولید گوشت آزمایشگاهی تسهیل شود.

مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی

مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی
2022-03-06T06:49:29+03:30
بر اساس تحقیقات اولیه، خوردن بیش از حد مواد غذایی حاوی اسیدهای آمینه سولفور ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ را افزایش دهد.

ارتباط مصرف اسیدآمینه های سولفور با ریسک بیماری قلبی و مرگ

ارتباط مصرف اسیدآمینه های سولفور با ریسک بیماری قلبی و مرگ
2022-03-06T06:36:10+03:30
بر اساس تحقیقات اولیه، خوردن بیش از حد مواد غذایی حاوی اسیدهای آمینه سولفور ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ را افزایش دهد.

مشکل باقی‌ماندن آنتی‌بیوتیک در گوشت پرندگان چقدر جدی است؟

مشکل باقی‌ماندن آنتی‌بیوتیک در گوشت پرندگان چقدر جدی است؟
2022-02-12T12:52:51+03:30
پژوهشگران با انجام یک مطالعه عنوان کردند که شیوع باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک در گوشت طیور در ایران بالا است و بیشترین میزان آنتی‌بیوتیک در کبد و کم‌ترین میزان آن ...

گوشت قرمز خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد

گوشت قرمز خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد
2021-07-27T06:49:31+04:30
محققان هشدار می دهند خوردن گوشت گاو، گوشت گوسفند، گوشت خوک و گوشت های فرآوری شده، قلب را به دردسر می اندازد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)